Чаша за уиски 250 мл PRIMO


Чаша за уиски 250 мл PRIMO

24.48лв
Kатегория: Чаши за уиски
Сериен номер: 53421
Комплект: 6 бр.


Сподели:

Чаша за уиски, водка.

h 90 mm 

250 мл

Подобни продукти

Чаша за уиски 220 мл

Чаша за уиски 220 мл

14.16лв
Чаша за уиски 310ml

Чаша за уиски 310ml

1.83лв
Чаша уиски 300ml

Чаша уиски 300ml

18.00лв
Чаша уиски STEPHANIE STRIPES 300 мл

Чаша уиски STEPHANIE STRIPES 300 мл

18.00лв
Чаша за уиски 350 мл GOTICO

Чаша за уиски 350 мл GOTICO

21.36лв
Чаша за уиски 360 мл VIENA

Чаша за уиски 360 мл VIENA

21.60лв
Чаша за уиски 360 мл DIAMOND

Чаша за уиски 360 мл DIAMOND

21.60лв
Чаша

Чаша

23.16лв